Over Car(e)Feet, medisch pedicure praktijk Almere Buiten


Medisch pedicure praktijk Almere Buiten.

Car(e)Feet is aangesloten bij Provoet.
https://www.provoet.nl

  1. Car(e)Feet is een medische pedicurepraktijk in de landgoederenbuurt in Almere Buiten. Zowel voor medische- als cosmetische voetverzorging bent u hier aan het juiste adres.

Mijn naam is Caroline Jansen. Graag wil ik iets vertellen over Car(e)Feet. De naam Car(e)feet is een combinatie van mijn naam Caroline en het engelse woord Care = verzorging.

Sinds 2008 ben ik gediplomeerd pedicure.

In 2009 heb ik de aantekeningen voor de diabetische- en de reumatische voet behaald. In oktober 2018 ben ik geslaagd voor het diploma Medisch Pedicure. De medische voeten hebben vaak een verminderd gevoel hebben in de voeten. Hierdoor worden beschadigingen niet snel opgemerkt. Daardoor kunnen ernstige problemen ontstaan. Dit vraagt een andere behandeling dan patiënten die dit niet hebben. Hiervoor bent u aan  het juiste adres bij medisch pedicure praktijk almere-buiten.

Verder hou ik ook van uiterlijke verzorging. Dus ook voor de laatste trends bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk met de nattechniek dat is een techniek waarbij de frees gekoeld wordt door een speciale spray daardoor is de behandeling vrijwel pijnloos en veel sneller.

Mijn praktijk bevindt zich in de Landgoederenbuurt in Almere Buiten op de begane grond. Mensen die niet in staat zijn om naar mij toe te komen wil ik ook graag van dienst zijn bij hun thuis. Daarnaast ben ik ingeschreven in de kamer van koophandel onder nummer 58132163 en natuurlijk ben ik lid van Provoet dat is een landelijke organisatie voor de pedicure. Zij  bevorderen de kwaliteit van de voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. Tevens sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures waardoor mensen met medische voeten vaak hun behandelingen vergoed kunnen krijgen. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op https://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl en op mijn website. Ook werk ik samen met de almer zorggroep. Zie https://www.zorggroep-almere.nl.

U bent van harte welkom bij Car(e)Feet

U kunt mij bellen op 06-52470958 voor het maken van  een afspraak.

Cadeau Bon Car(e)Feet

Nieuw leuk om te geven maar nog veel leuker om te krijgen de cadeaubon van Car(e)Feet.

https://www.pedicurealmere-buiten.nl/carefeet

https://www.pedicurealmere-buiten.nl/pedicure-almere