Over Car(e)Feet: medisch pedicure praktijk Almere Buiten

Caroline Jansen
Car(e)Feet is aangesloten bij Provoet.
https://www.provoet.nl

Over Car(e)Feet: Medisch pedicure praktijk Almere Buiten.

Car(e)Feet is een medische pedicurepraktijk  in de landgoederenbuurt in Almere Buiten. Zowel voor medische- als cosmetische voetverzorging bent u hier aan het juiste adres.

Mijn naam is Caroline Jansen. Graag wil ik iets vertellen over Car(e)Feet. De naam Car(e)feet is een combinatie van mijn naam Caroline en het engelse woord Care = verzorging.

Sinds 2008 ben ik gediplomeerd pedicure en sinds 2018 Medisch pedicure.

In 2009 heb ik de aantekeningen voor de diabetische- en de reumatische voet behaald. In oktober 2018 ben ik geslaagd voor het diploma Medisch Pedicure. De medische voeten hebben vaak een verminderd gevoel in de voeten. Hierdoor worden beschadigingen niet snel opgemerkt. Daardoor kunnen ernstige problemen ontstaan. Dit vraagt een andere behandeling dan patiënten die dit niet hebben. Hiervoor bent u aan  het juiste adres bij medisch pedicure praktijk Almere-buiten.

Verder hou ik ook van uiterlijke verzorging. Dus ook hiervoor de  bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk met een moderne motor met een  nattechniek. Dat is een techniek waarbij de frees gekoeld wordt door een speciale spray daardoor is de behandeling vrijwel pijnloos en veel sneller. 

Daarnaast ben ik ingeschreven in de kamer van koophandel onder nummer 58132163 en natuurlijk ben ik lid van Provoet dat is een landelijke organisatie voor de pedicure. Zij  bevorderen de kwaliteit van de voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. Tevens sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures waardoor mensen met medische voeten vaak hun behandelingen vergoed kunnen krijgen. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op https://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl en op mijn website. Ook werk ik samen met de almer zorggroep. Zie https://www.zorggroep-almere.nl.

U bent van harte welkom bij Car(e)Feet

U kunt mij bellen op 06-52470958 voor het maken van  een afspraak of een mailtje sturen naar info@pedicurealmere-buiten.nl 

Cadeau Bon Car(e)Feet

Nieuw leuk om te geven maar nog veel leuker om te krijgen de cadeaubon van Car(e)Feet.

https://www.pedicurealmere-buiten.nl/carefeet

https://www.pedicurealmere-buiten.nl/pedicure-almere