Schimmelnagels/kalknagels

Medisch pedicure Almere-Buiten

Dankzij een nieuwe innovatieve methode kunt u uw schimmelnagels/kalknagels herstellen.
Schimmelnagels/kalknagels kunnen worden veroorzaakt door een beschadiging die in het verleden is ontstaan in de nagel.  Maar ook door medicatie.  De schimmel gaat zowel in de huid als in de nagel woekeren. Hierdoor ontstaat een verdikte gele nagel. Daardoor is de nagel niet meer te knippen en erg ontsierend.  Door de schimmel groeit de nagel ook minder snel. De nagel wordt ook steeds dikker en geler en kan zelfs puntbloedinkjes krijgen. Om de schimmel uit de nagel te krijgen is een lange adem vereist. Een gewone nagel doet er 9 maanden over om er helemaal uit te groeien. Door de schimmel is de groei vertraagd. En kan het soms wel 2 tot 3 jaar duren voor hij er uit groeit. 

Wilt u weer mooie nagels krijgen?

Laat uw nagels dan behandelen met sculpture gel. Nadat de nagels zijn behandeld met sculpture gel is de schimmel  niet meer zichtbaar. Daardoor heeft u  meteen weer verzorgde en mooie nagels. Met  mooie nagels de deur uit dus.  Wel  dient er dagelijks een anti-mycose middel gebruikt te worden. Dit om te voorkomen dat de nieuwe nagel niet besmet wordt.

Nieuwe methode tegen schimmelnagels/kalknagels:

De schimmel moet er uitgroeien en dat kost tijd. Om dit proces te versnellen is er een methode ontwikkeld om de schimmel er uit te trekken door een speciale gel.  Deze gel heet sculpture gel. De sculpture gel  wordt aangebracht op de aangetaste nagels. De gel uitgehard onder een speciale Led-lamp. De gel zorgt ervoor dat de nagel weer sneller groeit. Hierdoor de schimmel eruit kan groeien. De nagel ziet er meteen weer mooi uit omdat de schimmel niet meer zichtbaar is.

Deze manier van behandelen moet iedere 6 weken worden herhaalt, tot er weer een gezonde nagel is.

De gel sluit voor 99% de nagel af daarom  moet  dagelijks worden gedruppeld met een anti-mycose middel. De sokken moeten op 60 graden worden gewassen. Ook moeten de schoenen worden behandeld met een anti-mycose middel. Om nieuwe besmetting te voorkomen.
 
Voor meer informatie en het laten vaststellen of u een schimmelnagel heeft of iets anders, kunt u  contact opnemen, om een advies op maat te krijgen.
Voorbeeld van een schimmelnagel:

Het stap voor stap herstellen van een schimmel of kalknagel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.pedicurealmere-buiten.nl/pedicure-almere

https://www.pedicurealmere-buiten.nl/schimmelnagels-kalknagels