De diabetische- en reumatischevoet en andere medische voeten

Medisch pedicure Almere Buiten

De voetverzorging voor mensen met een   diabetische-  en reumatischevoet  en andere medische voeten is extra belangrijk. Deze voeten hebben extra zorg nodig omdat dit ernstige problemen kan voorkomen.  Deze voeten  zijn extra kwetsbaar omdat de bloedsomloop verminderd kan zijn, in de voeten en de benen, waardoor het gevoel in de voeten kan verminderen of zelfs uitvallen. Ook kunnen de voeten vergroeien door reuma. Hierdoor verandert soms de stand van de voeten,  waardoor een pijnlijke rug, heupen, knieen of voeten kunnen ontstaan. Daarnaast kunnen er makkelijker wondjes in de voeten ontstaan. Wanneer die onopgemerkt blijven door minder gevoel in de voeten kunnen er allerlei vervelende problemen ontstaan.  Die wondjes kunnen in ernstige gevallen leiden tot afsterving van de huid. Alleen al daarom is een goede voetscreening van belang.  En vooral voor de diabetische- reumatischevoet en andere medische voeten is dit erg belangrijk.

Car(e)Feet heeft een samenwerkingscontract speciaal voor de diabetische- reumatischevoet en andere medische voeten met https://rondompodotherapeuten.nl en met https://podotherapiealmere.nl 

Wanneer u in aanmerking komt voor een vergoeding via de podotherapeut dan dient u bij mij een  eigen bijdrage van 9 euro te betalen. Dit kan zowel contant als via de pin. De rest van de behandeling declareer ik dan via de podotherapeut.

Inschrijving in het KRP register voor diabetische- reumatischevoet en andere medische voeten.

Omdat ik ingeschreven sta in het kwaliteitsregister voor pedicures onder nummer 13234 kunt u meestal uw behandeling via uw zorgverzekering vergoedt krijgen. Zie https://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl.  Ook kunt u van te voren uw zorgverzekering bellen en vragen of u in aanmerking komt voor deze vergoeding.

De praktijk is gevestigd in de Landgoederenbuurt in Almere Buiten op de begane grond. Er zijn gratis parkeerplekken in de buurt en de praktijk is goed te bereiken met de bus.

Car(e)Feet is ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures onder krp nummer 13234.

Zie https://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl

Car(e)feet is ingeschreven in het KRP register

https://pedicurealmere-buiten.nl/landgoederenbuurtalmere

https://pedicurealmere-buiten.nl/pedicure-almere