Tarieven

Medisch pedicure Almere Buiten – Tarieven

 

Tarieven 2024

Medisch pedicure Almere Buiten Tarieven:

Pedicurebehandeling professioneel  €45,-

Deze behandeling houdt in: het desinfecteren van de voeten. Nagels knippen. Het reinigen van de nagelomgeving zowel handmatig als machinaal. Het eelt en eventuele likdoorns verwijderen. Een eventuele ingroeiende nagel behandelen. Kloven verwijderen en daarna het eelt machinaal afwerken. De voeten weer desinfecteren en afsluitend krijgt u een  korte voetmassage met voeten creme. Deze behandeling duurt maximaal 40 min.

Pedicurebehandeling reumatische voeten en andere risicovoeten: €45,-

De eerste behandeling wordt er een anamese gemaakt, dit is een kort vraaggesprek.  Eventueel worden er blauwdrukken gemaakt.  Er wordt een screening gedaan om  voetproblemen te ontdekken.  Bij reumatische voeten is het van belang om standsafwijkingen in de voeten en tenen te voorkomen. De behandeling is verder hetzelfde als de pedicurebehandeling professioneel.
Deze behandeling  duurt maximaal 40 minuten. Is er veel werk aan de voeten?  Hou dan rekening met extra kosten. Een uitlooptijd van 15 minuten kost 10 euro extra.  

Pedicurebehandeling diabetische voet:  € 45,-

De eerste behandeling wordt er een anamese gemaakt, dit is een kort vraaggesprek. Eventueel worden er blauwdrukken gemaakt. Er wordt een screening gedaan. Dit is om het gevoel te testen en de doorbloeding van de voeten. Dit is om problemen te voorkomen. Bij diabetische voeten is  het van belang om wondjes  in de voeten en tenen tijdig te signaleren en  te voorkomen. De behandeling is verder hetzelfde als de pedicurebehandeling professioneel. 

De eerste behandeling duurt maximaal 40 minuten. De daarop volgende behandelingen zijn 30 tot 40 minuten. Hou er rekening mee dat als er veel  werk is aan uw voeten  er extra kosten zijn. Een uitlooptijd van 15 minuten kost 10 euro extra. Uiteraard is dit altijd in overleg.

medisch pedicure Almere Buiten Tarieven:

Car(e)Feet heeft een samenwerkingscontract met https://rondompodotherapeuten.nl l De klanten die  via de podotherapeut komen betalen voor de niet medische voetzorg € 15,- En bij het maken van een afspraak gaan zij automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden.

De volgende deelbehandelingen zijn mogelijk, hierbij komt u dus alleen om één likdoorn, één schimmelnagel, één  ingroeiende nagel of één  kloof te behandelen.
1 Likdoorn verwijderen:                            € 35,-
1 Schimmel of kalknagel afvlakken:      € 35,-
1  Ingroeiende nagel behandelen :        € 35,-
Dit is exclusief een eventuele nagelbeugel en ook exclusief gel om de nagel weer recht te laten groeien. 
1 Kloof  verwijderen:                                € 35,- 
 
De volgende behandelingen zijn ook mogelijk:
Spa-pedicure behandeling:                   € 69,-
De spapedicure behandeling houdt in: hetzelfde als de pedicurebehandeling professioneel.  Als extra zit er een voetenbad, scrub, masker en afsluitend een heerlijke voetenmassage bij. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur. Desgewenst kunt u ook uw nagels er bij laten lakken met gewone lak of shellac.

Specialistische technieken:

Dit zijn speciale technieken die de medisch pedicure mag toepassen om drukplekken te voorkomen of om op te lossen. Ook kan je met deze technieken ingroeiende nagels te corrigeren en  kapotte nagels repareren.
Ortheses maken is alleen mogelijk tijdens een pedicurebehandeling.
Kleine orthese p/st vanaf                    € 10,00,- 
Middelgrote orthese p/st vanaf        € 17,50,
Grote Orthese p/st vanaf                   € 21,50    
Nagelbeugels plaatsen                        € 35,-
Reparatie van de nagels p/st vanaf € 17,- alleen mogelijk tijdens een pedicurebehandeling
Anti-druk technieken per voet :
Alleen tijdens een pedicurebehandeling vanaf € 4.50,-
 
Nagelreparatie bij schimmelnagels  is ook mogelijk. Voor de grote teennagel kost dit €17,50,- en de kleine teennagels €9,50. Alleen te boeken in combinatie met een professionele pedicurebehandeling.

Het stap voor stap herstellen van een schimmel of kalknagel dit gebeurd dmv sculpturegel. Alleen te boeken in combinatie met een pedicurebehandeling.

                        

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lakken van de teennagels in combinatie met de pedicurebehandeling  € 8,50,-
Nagels lakken houdt in: nagels ontvetten, basislak, 2 dunne lagen nagellak en daarna een topcoat aanbrengen.
Verwijderen van nagellak: € 2,50        
          
Shellac Teen Nagels in combinatie met een pedicurebehandeling:                 € 69,-    
De behandeling houdt in:  Eerst krijgt u een professionele pedicurebehandeling daarna wordt  de basislak aangebracht en daarna twee lagen shellac om te eindigen met een topcoat. Iedere laag lak wordt uitgehard met een led lamp. Deze lamp is sneller dan een uv-lamp. De lak blijft gegarandeerd 2 weken zitten.                    
 
Verwijderen Shellac:                €  8.50    
Plaatsen sculpturegel voor schimmelnagels: Kleine nagel €9.50 grote teennagel €17,50,- 
Sculpturegel plaatsen is alleen mogelijk in combinatie met een pedicurebehandeling.
                                                                                f
Naast deze behandelingen zijn er natuurlijk nog vele mogelijkheden die u gerust van te voren kan bespreken met mij. Er is een hoop mogelijk.
 
Voor het maken van een afspraak heb ik altijd uw naam en adresgegevens nodig. Ook een telefoonnummer waarop u te bereiken bent is noodzakelijk. Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.
Afspraken die niet uiterlijk 36 uur van te voren zijn afgezegd of verplaatst worden in rekening gebracht.

Car(e)Feet is aangesloten bij Provoet.
https://www.provoet.nl

 

https://www.pedicurealmere-buiten.nl/tarieven/

https://www.pedicurealmere-buiten.nl/pedicure-almere/