Medisch Pedicure Almere Buiten

Medisch Pedicure Almere Buiten:

De Medisch pedicure is net zoals de basis pedicure bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van nagelaandoeningen.

Als medisch pedicure Almere hou ik me daarnaast bezig met de behandeling van de risicovoeten. 

Dit zijn voeten met een verhoogd risico op het krijgen van vervelende complicaties. Dit kan door een ziekte of door medicijn gebruik komen. Voorbeelden van risicovoeten zijn: De diabetische voet, de reumatische voet, de oncologische voet, de oudere voet, de spastische voet. Maar ook verwaarloosde voeten en voeten met neuropathie zijn risicovoeten.

Om problemen in kaart te brengen neem ik van te voren een anamese met u af. Een anamese is een vragenlijst waarin ik uw ziektegeschiedenis in kaart breng. Hierdoor kan  ik u op een goede en pijnvrije manier helpen. Dit is  belangrijk om te weten zodat ik uw voeten op een goede manier kan behandelen. Daardoor heeft u een prettigere en pijnvrije behandeling. Desgewenst maak ik  blauwdrukken van uw voeten om tijdig problemen te signaleren.

Als medisch pedicure pas je speciale specialistische technieken toe om pijn te voorkomen of te verhelpen met diverse hulpmiddelen.

Een voorbeeld van een specialistische techniek is het maken van een orthese om een likdoorn drukvrij te leggen. Of om de stand van de tenen te corrigeren waardoor je problemen aan knie en heup kan voorkomen. 

De Anti-druk techniek is ook een specialistische techniek om  bijvoorbeeld een Hallux-Valgus , kloof of voorvoet pijnvrij te maken.

Maar ook het plaatsen van nagelbeugels voor ingroeiende nagels en het uitvoeren van nagelreparaties horen bij de specialistische technieken. Naast nagelbeugels voor ingroeiende nagels kunnen ze ook verholpen worden door een gel aan te brengen welke de nagel corrigeert.

Als medisch pedicure Almere ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures waardoor behandelingen vergoed kunnen worden door uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie zie: https://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl/

specialist in de diabetische- en reumatische voet.

Car(e)Feet heeft een samenwerkingscontract met https://rondompodotherapeuten.nl en met https://podotherapiealmere.nl

https://www.pedicurealmere-buiten.nl

https://pedicurealmere-buiten.nl/landgoederenbuurtalmere