Medisch Pedicure Almere-Buiten

Medisch Pedicure Almere-Buiten:

De Medisch pedicure is net zoals de basis pedicure bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van nagelaandoeningen.

Daarnaast doe je als medisch pedicure behandelingen bij risicovoeten. Dit zijn voeten met een verhoogd risico op het verkrijgen van vervelende complicaties. Dit kan door een ziekte of medicijn gebruik door de ziektes komen. Voorbeelden van risicovoeten zijn: De diabetische voet, de reumatische voet, de oncologische voet, de oudere voet, de spastische voet. Maar ook verwaarloosde voeten en voeten met neuropathie zijn risico voeten. Om problemen in kaart te brengen neem ik van te voren een anamese met u af. En maak ik blauwdrukken van uw voeten om tijdig problemen te signaleren.

Als medisch pedicure pas je  specialistische technieken toe om pijn te voorkomen of te verhelpen met hulpmiddelen.

Een voorbeeld van een specialistische techniek is het maken van een orthese om een likdoorn drukvrij te leggen.

De Anti-druk techniek is ook een specialistische techniek om  bijvoorbeeld een Hallux-Valgus , kloof of voorvoet pijnvrij te maken.

Maar ook het plaatsen van nagelbeugels voor ingroeiende nagels en het uitvoeren van nagelreparaties horen bij de specialistische technieken.

Als medisch pedicure ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures waardoor behandelingen vergoed kunnen worden door uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie zie: https://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl/

 

specialist in de diabetische- en reumatische voet.

 

 

 

 

 

 

Car(e)Feet heeft een samenwerkingscontract met https://rondompodotherapeuten.nl en met https://podotherapiealmere.nl

https://pedicurealmere-buiten.nl/medisch-pedicure-almere-buiten/

https://www.pedicurealmere-buiten.nl